300_001

Hotel

Bed and breakfast hotellet

Hotellet ligger sentralt på turistområdet og vi har trivelige enkelt-, dobbelrom og juniorsuiter. Alle boenheter har dusj og wc. Det er også tilgang til felles tekjøkken. Like ved hotellet er det lekeplass for barn og et grillhus

300_002

Rorbu & hytter

Variert tilbud

Vi har et variert tilbud når det gjelder overnatting. Våre største rorbuer er innredet med to soverom for tre personer hver, og har dusj/WC og kjøkken/stue. Du kan velge om du vil ha oppredde senger eller ikke. Campinghyttene er mindre, og mere sparsomt utstyrt, men så er de da også til en helt annen pris. En enkel og rimelig overnattingsmulighet, og et godt alternativ til telt hvis været skulle bli dårlig.

Bobil

Bobil og camping service

Vi har moderne serviceanlegg for bobil, camping- og båt-turisme med de fleste fasiliteter du behøver på ferie i Lofoten.

Camping

Naturskjønt og personlig

Campingplassen har moderne sanitæranlegg og godt med strømuttak. Vi har ca. 100 vogn/teltplasser til disposisjon, de fleste av disse med strømtilførsel. Likevel virker det ikke stort og upersonlig, da plassen er inndelt i mange mindre områder langs sjøkanten. Våre priser er ikke avskrekkende, særlig i forhold til det tilbudet vi har. Camping og teltplassen har eget servicehus.